OPPVASKBENKER – KJØKKENINSPIRASJON

Finn inspirasjon til din oppvaskbenk og sjekk ut våre løsninger og designkombinasjoner. Oppvaskbenk og oppvaskkummer utgjør en stor del av kjøkkenets helhetsinntrykk og blir kjøkkenets sentrum. En tradisjonell oppvaskbenk for et klassisk kjøkken med et rundere og mykere inntrykk, eller en moderne stil som gir en tydeligere designopplevelse – bare du vet din visjon. La det inspireres av våre rustfrie oppvaskbenker i mange ulike modeller og fargetoner. Vi hjelper deg med ideer og skreddersyr benken etter dine behov og ønsker.

Trendy kjøkkenvaske

Er det på tide å pusse opp? Med våre moderne Opal Standard- og Opal Customised-vasker får du en gjennomtenkt helhetsfølelse i hjemmet ditt. Vasken er et sentralt midtpunkt på kjøkkenet – den setter tonen for hele rommet og påvirker både atmosfære og arbeidsevne. Hos Nordic Tech er alle vasker i rustfritt stål og utstyrt med uorganiske plastskiver som gir en dempende effekt i kjøkkenrommet.

Se alla diskbänkar

Design din perfekte vask

For de som ønsker å designe sitt eget kjøkken fra bunnen av, tilbyr vi også spesialtilpassede vasker. Du kan enkelt skissere ditt eget design i vårt tegneprogram og skreddersy mål og farge etter dine ønsker. Disse vaskene er, i likhet med våre andre vasker, i rustfritt stål og polstret. Kontakt oss hvis du trenger hjelp eller råd om ditt designprosjekt.

Testa vårt ritprogram

Kjøkkeninspirasjon for alle stiler

Når du skal pusse opp, er det viktig å velge vask med omhu. Det er mye å tenke over, men som kunde hos oss trenger du ikke å tenke for mye. Vi hjelper deg med å finne et skreddersydd design som fornyer og moderniserer kjøkkenet ditt til et praktisk og stilig samlingssted. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å realisere drømmekjøkkenet ditt.

Kontakta oss